Interessant:

Wolfgang AT-AS45QHD: zaterdag 12 oktober bij ALDI te koop

nieuws 8 oktober 2013 om 17:57

Vanaf zaterdag 12 oktober is er bij de ALDI met de Wolfgang AT-AS45QHD wederom een nieuw Wolfgang-model te koop. Deze dual-sim Android-smartphone van 199 euro heeft een 4,5-inch touchscreen en een quad-core processor.

Dankzij de vier kernen en 1GB werkgeheugen in de processor reageert de Wolfgang AT-AS45QHD supersnel tijdens het browsen of spelen van games. Wolfgang zelf omschrijft het toestel als een 'vlot, no-nonsens toestel dat niet snel in de stress raakt bij het multi-tasken'. Met de 8-megapixel aan de achterzijde met flitser en een 3-megapixel front camera (fijn om te skypen of een foto van jezelf te maken) mikt Wolfgang niet alleen op de prijsbewuste particulieren maar ook op trendgevoelige jongeren en de zakelijke gebruikers.

Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean en is voorzien 1,2GHz quad-core processor en 1GB geheugen (uitbreidbaar via microSD). Tot slot is deze 4,5-inch smartphone uitgerust met dual-simfunctionaliteit, zodat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken.

De Wolfgang AT-AS45QHD is vanaf zaterdag 12 oktober te koop bij de ALDI voor 199 euro.

ALDI Wolfgang AT-AS45QHD
ALDI Wolfgang AT-AS45QHD

portablegear.nl