Interessant:

HTC Desire 601 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 7 oktober 2013 om 13:02

De HTC Desire 601, een smartphone met een 4,5-inch touchscreen, Android 4.2 en veel functies die ook op de HTC One zijn te vinden, is nu in Nederland verkrijgbaar voor 349 euro.

De HTC Desire 601 heeft veel functies van de HTC One die eerder de award kreeg voor Beste Europese Smartphone. HTC BlinkFeed, HTC Zoe met Video Highlights en HTC BoomSound maken de HTC Desire 601 een van de meest geavanceerde mid-range smartphones van dit moment.

De HTC Desire 601 combineert een 1,4GHz dual-core Qualcomm Snapdragon  400-processor en LTE-connectiviteit voor snelle HD-video- en muziekstreaming. De HTC BoomSound speakers aan de voorzijde van het toestel leveren in combinatie met het grote scherm een complete audiovisuele ervaring. 

De 5-megapixel camera (met Full HD-videorecorder) van het toestel legt HTC Zoe's vast en brengt beelden tot leven in video's van drie seconden. De mogelijkheden van HTC Zoe ondersteunen geavanceerde opties als Sequence Shot, Always Smile en Object Removal. Hiermee is het mogelijk met minimale inspanning goede fotoresultaten te boeken. Video Highlights brengt de camera-ervaring van de HTC Desire 601 naar een hoger niveau door het creëren van highlights die getoond worden op het grote en heldere 4,5 qHD-scherm. Deze videoclips van 30 seconden, inclusief muziek van één van de zes beschikbare thema’s, zijn eenvoudig te maken en direct te delen.

De HTC Desire 601 ligt nu in Nederland in de winkels voor 349 euro.

HTC Desire 601
HTC Desire 601

portablegear.nl