Interessant:

KPN Bellen app: smartphone gebruiken als vaste huistelefoon

nieuws 2 oktober 2013 om 11:06

KPN introduceert in Nederland een handige app waarmee KPN-klanten via WiFi thuis met hun smartphone via de vaste aansluiting kunnen bellen tegen het lagere vaste tarief.

De app is vanaf 1 oktober gratis te downloaden in de Google Play Store en bij installatie moet de smartphone verbonden zijn met het WiFi-netwerk thuis. De KPN Bellen app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android. Versies voor de andere besturingssystemen zullen volgen. De app biedt ook extra gemak voor KPN klanten omdat zij telefoonnummers alleen nog hoeven opslaan op hun smartphone nu zij deze ook als huistelefoon kunnen gebruiken.

Klanten met een KPN Internet+Bellen Thuis of KPN Alles-in-1 Thuis abonnement met een Android smartphone (versie 2.3 of hoger) kunnen gebruik maken van de KPN Bellen app. Zij hebben geen aparte huistelefoon meer nodig. Als klanten een BelOnbeperkt belbundel hebben bellen zij onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. De KPN Bellen app is op meerdere Android smartphones en/of tablets gratis te installeren. De meeste KPN Experia Boxen (modems) zijn geschikt.

KPN