Interessant:

Philips Frames hoofdtelefoon: geinspireerd door zonnebril

nieuws 27 september 2013 om 12:37

Bij Philips' nieuwe collectie 'Frames'-hoofdtelefoons staat design centraal: de headsets zijn inklapbaar en compact zonder in te boeten op geluidskwaliteit dankzij het gesloten akoestisch systeem en de eersteklas speaker-drivers.

De Philips' Frames beschikt over eersteklas neodymium-luidsprekers van 40 millimeter voor een evenwichtige en nauwkeurige geluidsweergave, evenals voorgekantelde oorschelpen die op ieder oor passen en voor een geluidsvacuüm zorgen. Daarnaast beschikt Frames over een ingebouwde microfoon zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen luisteren naar muziek en het beantwoorden van een telefoontje.

Net als bij een zonnebril kan het frame worden ingeklapt, zodat je de hoofdtelefoon kunt opbergen als je hem niet gebruikt. Dankzij de lichte constructie en de zachte oorkussens die zich om de oren vleien is deze hoofdtelefoon zo comfortabel dat je hem de hele dag kunt dragen. 

"Hoofdtelefoons zijn een modeaccessoire geworden", aldus Michael Davies, als Senior Manager Marketing verantwoordelijk voor hoofdtelefoons bij Philips Lifestyle Entertainment. "Bij de ontwikkeling van Frames hebben we ons laten inspireren door designer-zonnebrillen. Tegelijkertijd biedt Frames meer dan alleen een hippe buitenkant. Deze hoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen om het geluid helder, nauwkeurig en natuurgetrouw weer te geven."

De Philips Frames-hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in het wit, het zwart en in schildpadmotief – en zijn vanaf september verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 89,99 euro voor de zwarte en witte uitvoeringen en 99,99 euro voor de uitvoering met schildpadmotief. 

Philips Frames headset
Philips Frames headset

portablegear.nl