Interessant:

Cut the Rope 2 aangekondigd

nieuws 27 september 2013 om 09:39

De Britse gamedeveloper ZeptoLab heeft een vervolg aangekondigd op het populaire puzzelspelletje Cut the Rope. Tevens maakte het bedrijf bekend de grens van 400 miljoen gedownloade mobiele games te hebben overschreden.

De grootste succesnummers van ZeptoLab zijn alle delen in de Cut the Rope-serie (Cut the Rope, Cut the Rope: Experiments en Cut the Rope: Time Travel) en Pudding Monsters. Naast wereldwijd meer dan 400 miljoen downloads zijn er volgens ZeptoLab 60 miljoen actieve geruikers van haar games. In Cut the Rope moet je snoepjes aan het wezen Om Nom voeren door touwtjes door te knippen. In totaal hebben alle spelers van Cut the Rope samen inmiddels meer dan 60 miljard touwtjes doorgeknipt met een snelheid van 42.000 touwtjes per seconde: Om Nom heeft al bijna 20 miljard snoepjes veroberd.

Cut the Rope 2 zal "nieuwe twists" aan de klassieke gameplay geven en in het spel zullen nieuwe karakters worden geintroduceerd. On Nom's tweede officiŽle avontuur verschijnt rond de kerstdagen voor iOS en Android. In de Verenigde Staten verscheen in april ook een Burger King Cut the Rope Kids Meal.

Naschrift: Cut the Rope 2is 19 december 2013 officieel verschenen voor iOS.

Cut the Rope
Cut the Rope

Yahoo! Finance