Interessant:

FIFA 14 gratis beschikbaar voor iOS en Android

nieuws 25 september 2013 om 09:43

Electronic Arts heeft FIFA 14, het 20ste deel in de populaire FIFA-voetbalserie, deze week gratis beschikbaar gesteld voor iOS en Android.

FIFA 14 biedt 33 competities, meer dan 600 officiŽle teams en meer dan 16.000 spelers. Voor het eerst heeft deze mobiele FIFA-versie ook gesproken commentaar (alleen in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans: het bekende Nederlandse commentaar van Youri Mulder en Evert ten Napel is niet beschikbaar).

Dankzij de vloeiende touch-bediening kan je in FIFA 14 spelers over het veld verslepen, tikken om te passen en vegen om te schieten. Je kan aan toernooien meedoen om munten te verdienen. Die munten kun je gebruiken om nieuwe spelers en items te kopen om je team te verbeteren. Je kunt gratis spelen of pakketten kopen. FIFA 14 staat symbool voor het nieuwe (app) business-model van Electronic Arts: een game gratis aanbieden en spelers proberen te verleiden tot microtransacties in de vorm van in-app aankopen.

FIFA 14 is gratis te downloaden in de Google Play Store†(vanaf Android 2.3.3) en in de iTunes App Store†(vanaf iOS 5.0).

FIFA 14 voor iOS en Android
FIFA 14 voor iOS en Android

portablegear.nl