Interessant:

Wolfgang AT-AS50SE: zaterdag 28 september bij ALDI

nieuws 24 september 2013 om 15:53

Vanaf zaterdag 28 september biedt de ALDI een nieuwe grote smartphone (met een 5-inch Full HD-display en Android 4.2) aan: de Wolfgang AT-AS50SE. Het toestel kost 339 euro.

De Wolfgang AT-AS50SE is de tweede phablet die bij de ALDI in de schappen ligt, na deáAT-AS53N. De AT-AS50SE is een simlockvrij 5-inch toestel met Android 4.2 Jelly Bean, een 5-megapixel frontcamera met een single-LED flitser, een 13-megapixel camera met een dual-LED flitser Ún USB-host functionaliteit. Dit laatste betekent dat met behulp van de adapterkabel direct een USB-apparaat op de telefoon kan worden aangesloten. Dat kan een USB-stick zijn, om eenvoudig de foto's van het toestel te downloaden, maar ook een toetsenbord of een muis voor gemakkelijke bediening.

De 13-megapixel camera van de AT-AS50SE biedt als unieke eigenschap een Auto-Focus functie. Op het scherm met een Full HD-resolutie van 1.920 x 1.080 pixels zijn foto's en video's helder te bekijken. Met een geheugen van 16GB (waarvan 11GB beschikbaar voor de gebruiker) en een 1,5GHz quad-core processor biedt dit Wolfgang-model ook verder prima specificaties.

De AT-AS50SE ondersteunt de Bluetooth RSAP standaard waarmee het koppelen van de telefoon aan de auto eenvoudg is. Het toestel maakt gebruikt van HSDPA+, een snellere variant van 3G, wat snel downloaden van grote bestanden mogelijk maakt.

De Wolfgang AT-AS50SE ligt zaterdag 28 september in de schappen van de ALDI, en wordt geleverd met hoge capaciteit accu met power saving ondersteuning. Het toestel kost 339 euro. Mocht het toestel op zijn, dan is de 5,7-inch Acer Liquid S1 een aantrekkelijk A-merk alternatief.

Wolfgant AT-AS50SE
Wolfgant AT-AS50SE

portablegear.nl