Interessant:

Nieuwe producten Jabra op IFA

nieuws 6 september 2013 om 14:52

Jabra heeft een tweetal vernieuwde draagbare audiospelers (Solemate Mini en Solemate) en een nieuwe koptelefoon voor sporters (Sport Wireless+) geļntroduceerd op e IFA 2013 in Berlijn.

Solemate Mini

De nieuwe Solemate Mini is het logisch vervolg op de succesvolle eerste draadloze speaker van Jabra. Dit geluidssysteem op zakformaat neem je dankzij zijn formaat overal mee naartoe. Dankzij de rubberen bescherming is de Solemate Mini ook nog eens spat- stof- en zweetbestendigheid. Een accuduur van acht uur maken van de Solemate Mini dan ook de perfecte reisgenoot. Daarnaast is het dankzij Near Field Communication (NFC) nog makkelijker om de Solemate Mini te koppelen aan een smartphone of mp3-speler: even tikken en je bent klaar om te genieten van je favoriete muziek. De Solemate Mini is binnenkort verkrijgbaar in rood, blauw, geel en zwart.

Jabra Solemate Mini
Jabra Solemate Mini

Solemate tweede generatie

De tweede generatie Solemate met NFC-technologie knalt je zowel qua geluid als uiterlijk tegemoet. Was de eerste generatie alleen verkrijgbaar in zwart en wit, vanaf nu is de draagbare speaker net als de mini beschikbaar in rood, geel, blauw en grijs. Daarnaast biedt de nieuwste Solemate toegang tot de Jabra Sound App 2.0 met Dolby Digital Plus zodat men altijd kan genieten van extra diepte en dimensie. Tevens biedt de Sound App de mogelijkheid om YouTube video’s te streamen, en op een later moment terug te luisteren met Dolby Digital Plus stereo – ook offline.

Sport Wireless Plus

De Jabra Sport Wireless+ is ontwikkeld met behulp van sporters en atleten. Jabra vroeg hen wat zij verwachten van een sporthoofdtelefoon, en verwerkte hun antwoorden in deze opvolger van de Jabra Sport Wireless – de favoriete hoofdtelefoon van onder andere vijfvoudig Ironman kampioen Craig Alexander. De Sport Wireless+ voldoet dankzij het comfort, duurzaamheid, de perfecte pasvorm en draadloze topkwaliteit aan de wensen van iedere sporter.

Jabra Sport Wireless Plus
Jabra Sport Wireless Plus

portablegear.nl