Interessant:

Nokia 1020 eind september in Nederland

nieuws 6 september 2013 om 11:08

Vanaf eind september is de Nokia Lumia 1020 verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 699 euro . Opvallendste feature van het toestel is een 41(!)-megapixel camera.

De Nokia Lumia 1020 beschikt over een 41 megapixel-camera. Met de innovatieve PureView-technologie van Nokia, inclusief optische beeldstabilisatie en zes ZEISS lenzen, is deze smartphone in staat ongekend scherpe foto's te maken en is het mogelijk om achteraf tot wel 25 keer op een gemaakte foto in te zoomen.

Nokia 1020 - Geel
Nokia 1020 - Geel

De fotografische kwaliteiten van de Lumia 1020 zijn te danken aan de ongeŰvenaarde hardwaretechnologie gecombineerd met een nieuwe applicatie: Nokia Pro Camera. Met deze applicatie kan je eenvoudig professionele foto's maken. Met de interface die direct op het scherm laat zien hoe bepaalde instellingen een foto of video be´nvloeden, maakt Nokia Pro Camera het makkelijker dan ooit om foto's te maken.

Nokia 1020 - Voor, achter en zij-aanzicht
Nokia 1020 - Voor, achter en zij-aanzicht

Met de nieuwe 'dual capture'-functie maakt de Nokia Lumia 1020 een hogeresolutiefoto van 38 megapixel om eindeloos te bewerken en tot 25 keer op in te zoomen. Tegelijkertijd wordt een foto van 5 megapixel gemaakt, die met Windows Phone 8 eenvoudig te delen is via sociale netwerken. De camera maakt eveneens scherpe video's met zuiver stereogeluid, zelfs tijdens de meest luidruchtige concerten. Dit dankzij Nokia Rich Recording, dat geluidsniveaus tot zes keer luider kan opnemen dan reguliere smartphonemicrofoons.

De Nokia Lumia 1020áis vanaf eind september 2013 leverbaar in de kleuren geel, wit en zwart. De verkoopadviesprijs in Nederland bedraagt 699 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten