Interessant:

Drie nieuwe hoofdtelefoons AKG

nieuws 5 september 2013 om 17:53

AKG introduceert 3 nieuwe hoofdtelefoons op de IFA. De AKG K545 opvouwbare headset, de AKG K845 BT opvouwbare draadloze koptelefoon en de ultra compacte in-ear AKG K323 XS.

AKG K545

De AKG K545 wordt geleverd met twee verwijderbare kabels om de hoofdtelefoon te besturen en te bellen onderweg. Eén kabel is aan te sluiten op de iPhone, iPad en iPod apparatuur en is via MFI afstandsbediening met drie knoppen te bedienen, terwijl de andere kabel via een universele afstandsbediening compatibel is met andere portable apparaten zoals Android, Windows Phone, Blackberry smartphones, MP3 en PC/Mac.

AKG K545
AKG K545

De hoofdtelefoon kan plat worden opgevouwen, waardoor hij eenvoudig op te bergen is in een tas of rugzak. Daarbij is de AKG 545 voorzien van in-line microfoon, zodat onderweg gemakkelijk telefoongesprekken kunnen worden gevoerd. Al dat moois heeft uiteraard wel zijn prijs. De AKG K545 is vanaf oktober 2013 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

AKG K845 BT

De K845 BT geeft AKG geluidskwaliteit weer in een gestroomlijnd draadloos pakket, die continue connectiviteit via NFC biedt voor een breed scala aan Bluetooth smartphones en andere portable apparaten. De luxe oorschelpen zijn comfortabel voor lange luistersessies en voorzien van akoestische demping en strekt de basweergave verder uit met de twee 50 mm drivers. De oorschelpen liggen gemakkelijk op het oor, daarbij is het ook mogelijk om via de kabel draadloze connectie met andere apparaten te maken die niet voorzien zijn van Bluetooth.

AKG K845 BT
AKG K845 BT

De AKG K845 BT hoofdtelefoons worden gevoed door een Lithium batterij, waardoor je tot 8-uur wireless muziekplezier kan beleven. Daarnaast is de hoofdtelefoon op te laden via een mini USB naar een USB laadkabel. De hoofdtelefoon is helemaal plat te vouwen dankzij de 2D-Aixis vouwfunctie en zijn afgewerkt in het wit en zwart. De AKG K845 BT is vanaf november 2013 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 299 euro.

AKG K323 XS

De innovatieve AKG K323 XS is één van de kleinste en lichtste hoofdtelefoons ter wereld. De ideale keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een compacte en bijna onzichtbare hoofdtelefoon. De AKG K323 XS beschikt over speciaal geselecteerde 5,8 mm drivers die zorgen voor goede prestaties die hun grootte overtreffen.

AKG K323 XS
AKG K323 XS

Voor totale draagcomfort en een perfecte in-ear pasvorm wordt de hoofdtelefoon in vier verschillende maten geleverd (XS, S, M en L). De AKG K323 XS is verkrijgbaar in drie versies. Een standaard kabeloptie voor ongestoord muziekplezier en twee anderen, waarbij je telefoongesprekken kan voeren zonder de hoofdtelefoon af te zetten.

portablegear.nl