Interessant:

Vaio Tap 11 is nog geen centimeter dik

nieuws 5 september 2013 om 17:35

Tijdens de IFA heeft Sony ook de Vaio Tap 11, een ultrabook die ook dienst kan doen als een tablet laten zien. Meest opvallend? Zijn dikte van nog geen centimeter!

De Sony Vaio Tap 11 draait op Windows 8 en is voorzien van een snelle en energiezuinige SSD harde schijf en een Intel Core processor. Het scherm meet, zoals de naam al doet vermoeden, 11,6 inch en biedt een resolutie van 1980 x 1020 (Full HD). Op het dikste punt is de Vaio Tap 11 slechts 9,9 millimeter dik.

Sony Vaio Tap 11 - Ultrabook
Sony Vaio Tap 11 - Ultrabook

Het full-size toetsenbord is volledig draadloos en kan zowel aan het scherm vast of los gebruikt worden. Als je het toetsenbord niet gebruikt kan je het toetsenbord gebruiken als beschermende cover voor je scherm.

Naast het gebruik in PC modus kan de Vaio Tap 11 ook gebruikt worden als tablet. Deze modus zonder toetsenbord is ideaal om content te consumeren of om eenvoudige content te creëren. Met de stylus pen maak je snel en gemakkelijk aantekeningen op het scherm. De ingebouwde 8 megapixel camera geeft je de mogelijkheid om haarscherpe foto's te maken.

Sony Vaio Tap 11 - Tablet
Sony Vaio Tap 11 - Tablet

Op muziekgebied zijn Clear Audio+ en One Touch Listening de moeite van het noemen waarde. De eerste technologie zorgt voor zeer helder geluid geoptimaliseerd voor je favoriete content. De tweede technologie zorgt voor een eenvoudige koppeling met luidsprekers of headset dankzij NFC.

De Sony Vaio Tap 11 is verkrijgbaar vanaf de herfst in het zwart en wit.

portablegear.nl


Gerelateerde producten