Interessant:

Nokia 515 budget-telefoon gepresenteerd

nieuws 30 augustus 2013 om 09:56

Nokia heeft haar serie budget-telefoons uitgebreid met de Nokia 515, een toestel voor rond de 140 euro, met een stijlvol design en een krasbestendig Gorilla Glass 2-display.

Bijzonder voor een budget-telefoon is dat de Nokia 515, naast het 2,4-inch krasbestendige Gorilla Glass 2-display, voorzien is van een stevige en fraaie aluminium behuizing en een stevig keypad van polycarbonaat. De Nokia 515 draait op Series S40, Nokia's besturingssysteem voor budget-telefoons, en is verder voorzien van een 5-megapixel camera met LED-flitser, waarmee ook panoramafoto's zijn te maken.

Qua connectiviteit kan je rekenen op support van 3,5G/HSDPA, Bluetooth 3.0 en Mail for Exchange. Apps voor Facebook, Twitter en Nimbuzz Messenger zijn voorgeinstalleerd. Middels Nokia Slam zijn foto's direct te delen met sociale netwerken en via 'Social Phonebook' zijn je contacten in je telefoonboek direct te koppelen aan bijpassende sociale netwerkprofielen. Tot slot ondersteunt de Nokia 515 HD Voice voor een goede belkwaliteit.

De Nokia 515, beschikbaar in een sinlge-sim en in een dual-sim variant, komt vanaf september op de markt voor een prijs rond de 140 euro.

Nokia 515
Nokia 515

Nokia Conversations


Gerelateerde producten