Interessant:

Canon PowerShot N Facebook-camera

nieuws 22 augustus 2013 om 13:44

Canon introduceert met de vernieuwde PowerShot N haar eerste camera met WiFi en speciale Facebook-toets. Dankzij deze functionaliteiten deel je een foto met één druk op de knop.

Handig is dat de vernieuwde Facebook-editie van de PowerShot N automatisch 5 artistieke bewerkingen van elke foto maakt. Zo selecteer je snel de normale of een aangepaste foto om te delen met je vrienden en familie op Facebook.

Canon PowerShot N
Canon PowerShot N

De PowerShot N is uitgerust met een 2,8-inch kantaalbaar capacitief LCD scherm. Op deze manier hou je ook zicht op het onderwerp onder moeilijke hoeken. De zoomrange bepaal je middels een goed toegankelijke ring rondom de lens.

Overige features zijn een achtvoudige optische zoom, een 28 mm groothoeklens en een 12,1 megapixel CMOS sensor. Een DIGIC 5 image processor zorgt voor goede verwerkingssnelheden. Video's zijn op te nemen in 1080p Full HD met een speciale videotoets.

Of en wanneer de camera in Nederland komt is niet bekend. In de Verenigde Staten gaat de camera 299,99 dollar kosten. Eerder kwam HTC al met een speciale Facebook telefoon de HTC First.

portablegear.nl