Interessant:

Ook Hi stopt met toestellease

nieuws 20 augustus 2013 om 15:17

Na KPN stopt ook Hi met toestellease. Op 2 september introduceert het jongerenmerk van KPN haar nieuwe abonnementen, waarbij het toestel weer eigendom wordt van de abonnee.

Hi introduceerde begin 2012 toestellease. Nadat KPN vorige maand stopte met toestellease heeft Hi besloten om dat volgende maand te doen. Toestellease is in de markt nooit echt een succes geworden. Telfort is nu de enige aanbieder die blijft experimenteren met toestellease.

Hi past per 2 september haar abonnementen aan. Hiermee creëert Hi voor jongeren die gas willen geven op mobiel internetgebruik de speelruimte om nieuwe ontwikkelingen zoals mobiel tv kijken, beeldbellen, muziek streamen en gamen te ontdekken. En mobiel internetten in Nederland kost bij Hi nooit extra, want buiten de - zeer ruime - bundels verlaagt Hi bij het overschrijden van de MB-bundel de snelheid naar 64 Kb/s. Zo kunnen jongeren blijven tweeten, posten en whatsappen, zonder extra kosten, en is het niet nodig te wachten met internetten tot ze op een Wi-Fi-netwerk kunnen inloggen.

Nieuwe Hi abonnementen
Nieuwe Hi abonnementen

Hi biedt drie verschillende abonnementen in combinatie met een toestel aan, deze variëren in hoeveelheid MB’s en snelheid: Hi Medium 4G (€ 32,50 tot € 47,50 per maand), Hi Large 4G (€ 37,50 tot € 52,50 per maand) en Hi Eindeloos 4G (€ 45 tot € 60 per maand). De varianten hebben veel data en snel 4G internet. Een belbundel is niet verplicht maar kan naar behoefte gecombineerd worden met een databundel. Voor jongeren die minder internetten is er Hi Start 3G.

portablegear.nl