Interessant:

HP SlateBook x2 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 20 augustus 2013 om 10:14

De HP SlateBook x2 hybride notebook ligt vanaf deze week in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 539 euro.

De HP SlateBook x2 is HP's eerste Android-computer die de voordelen van een laptop en een tablet combineert. Het veelzijdige twee-in-één device combineert "kracht en draagbaarheid, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om content te creëren, consumeren en te delen waar en wanneer zij dat willen", ronkt het persbericht. De SlateBook x2 is voorzien van twee accu's, zowel in de tablet als in het toetsenbord. HP belooft een accuduur tot 14 uur.

Het 10,1-inch Full HD IPS touchscreen van de SlateBook x2 heeft 1.920 x 1.200 pixels en levert scherp beeld, een brede inkijkhoek en heldere kleuren terwijl het reflectie tegengaat. Het geheugen (van de hybride notebook) is uitbreidbaar via een SD-kaart slot. Daarnaast is het device voorzien van DTS Sound+ Solution voor toegang tot foto's muziek en video's. Het scherm van de SlateBook x2 is voorzien van een solide magneetkliksysteem en het apparaat is verkrijgbaar in de kleur 'Smoke Silver'.

HP SlateBook x2
HP SlateBook x2

Eerder lanceerde HP de Envy x2, een hybride notebook met Windows 8 als besturingssysteem en de HP Slate 7, een 7-inch tablet op Android. De HP SlateBook x2 is het eerste hybride Android-device met de NVIDIA Tegra 4-processor. Hierdoor heb je een meer realistische game-ervaring, snelle web browsing, soepele high-definition (HD) video en toegang tot de TegraZone app.

De HP SlateBook x2 is vanaf deze week verkrijgbaar voor een adviesprijs van 539 euro.

portablegear.nl