Interessant:

Accessoires beleven bij GearFactory

nieuws 13 augustus 2013 om 14:23

Op je gemak een nieuwe gadget voor je tablet uitproberen. Het verschil tussen hoofdtelefoons beluisteren. Een hoesje voor je smartphone kopen. Bij Gear Factory vindt iedereen de hipste en nieuwste accessoires.

‘Try before you buy’ is het motto van Gear Factory, alles kan uitgeprobeerd worden. De winkel is bijzonder vanwege het unieke assortiment, maar ook door de vriendelijke service en de relaxte atmosfeer. De webshop was al enige tijd in de lucht, de eerste winkel opende onlangs zijn deuren aan de Hartmanstraat in Rotterdam, gelegen in het populaire Witte de Withkwartier. 

De producten zitten bij Gear Factory niet in de verpakking, ze kunnen allemaal vastgepakt en uitgeprobeerd worden. Daar mag de klant alle tijd voor nemen en er even lekker voor gaan zitten in de loungehoek in de winkel. Het kundige personeel is enthousiast, geeft eerlijk advies over de producten en is altijd bereid om te laten zien hoe iets werkt. Wie na aankoop nog vragen heeft over zijn accessoire, kan gerust even bellen. Winkelen bij Gear Factory is een beleving voor iedereen met een smart device. Veel accessoires zijn bovendien exclusief verkrijgbaar bij Gear Factory, en ze zijn er in alle prijsklassen en soorten. Van tabletsleeve tot  bluetooth vleesthermometer. 

Gear Factory van binnen
Gear Factory van binnen

Accessoires voor smart devices zijn een branche op zich aan het worden. Desalniettemin miste Matthijs Hols, oprichter en bedenker van Gear Factory, in de huidige markt een plek waar je een uitgebreid assortiment van accessoires vindt voor tablet, smartphone en laptop. "De meeste winkels hebben of een heel beperkt assortiment, of juist weer zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bieden alléén accessoires, voor verschillende merken zoals Samsung, Apple, HTC en Blackberry. Daarin hebben wij al geselecteerd op kwaliteit en exclusiviteit. Je zult bij ons dan ook gadgets en merken vinden die nog nergens anders te krijgen zijn, zoals handgemaakte sleeves uit Canada. Of gadgets zoals een sensor om je golfspel te verbeteren, een slimme dobbelsteen met spelletjes voor op je tablet, of een fietstrainer die je met je smartphone kunt bedienen. Bovendien biedt ons personeel een ongekende service in een relaxte sfeer. Je kunt in de winkel rustig dingen bekijken en uitproberen, al dan niet geholpen door kundige verkopers."

Gear Factory speelt in op de nieuwe stijl van winkelen. Op werkdagen is de winkel geopend tot zeven uur, de webshop biedt het gemak van winkelen vanuit je luie stoel. De fysieke winkel is er vooral om producten te kunnen proberen. Eens in de zoveel tijd zullen speciale events georganiseerd worden, zoals het customizen van leren hoesjes of een workshop DJ’en met je iPad. Gear Factory voelt zich dan ook prima thuis op haar eerste locatie aan de Hartmansstraat in het hippe Witte de Withkwartier, dat zich kenmerkt door bijzondere ondernemers. Het is de bedoeling dat er op termijn ook vestigingen zullen openen in andere Nederlandse steden zoals Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Gear Factory