Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Ultima Forever: Quest for the Avatar gratis voor iOS

nieuws 13 augustus 2013 om 09:49

Ultima Forever: Quest for the Avatar brengt de dertig jaar oude illustere gameserie weer tot leven, dit keer op iPhone, iPad en iPod touch. Het nieuwe deel van een van de populairste RPG's is nu wereldwijd gratis te downloaden in de App Store.

21 jaar na de gebeurtenissen in Ultima IV valt Britannia langzaam maar zeker ten prooi aan de Black Weep, een onzichtbare plaag die de spirituelen verteert, de moedigen schrik aanjaagt en de integeren corrumpeert. Lady British roept nieuwe helden op om de wereld te redden voordat deze wordt verzwolgen door de eindeloze duisternis.

Zowel oude als nieuwe Ultima-fans zullen genieten van hun ontdekkingstocht door het overweldigende Britannia. Je moet talloze opdrachten voltooien, je kan honderden spelers uit de hele wereld ontmoeten en een party vormen met maximaal drie andere spelers om de kerkers te doorzoeken en de Black Weep te verslaan.

De versie van Ultima Forever: Quest for the Avatar die nu wereldwijd verkrijgbaar is, bevat belangrijke verbeteringen ten opzichte van de game die oorspronkelijk alleen in Canada beschikbaar was. Zo zijn de prestaties op de iPhone 4S, iPad 2 en iPad 3 verbeterd.

Ultima Forever: Quest for the Avatar gratis voor iOS
Ultima Forever: Quest for the Avatar gratis voor iOS

iTunes App Store