Interessant:

HTC Desire 500 komt naar Nederland

nieuws 7 augustus 2013 om 12:27

HTC introduceert de Desire 500 nu ook in Europa. De Desire 500 is een krachtige mid-range telefoon met een 1,2 GHz quad-core processor, HTC BlinkFeed en Video Highlights.

Met een 1,2GHz quad-core processor kan je met de HTC Desire 500 (die eerder in Taiwan werd aangekondigd) op hoge snelheid multitasken, browsen en mobiel gamen. Met een slot voor een microSD-kaart met ondersteuning tot 64GB, kom je nooit ruimte tekort voor de belangrijkste foto's, video's, apps en games.

HTC Desire 500 - Voorkant
HTC Desire 500 - Voorkant

Met de 8-megapixel camera fotografeer en deel je iedr moment. Deze camera combineert de HTC ImageChip processor om fraaie shots te kunnen maken met HD-video. Met de 1,6-megapixel front-facing camera is het makkelijk een goed zelfportret te maken. Leg alleen maar lachende mensen vast met gezichts- en glimlachherkenning. Bewerk vervolgens de beelden met een serie creatieve filters en deel ze direct met vrienden, familie en volgers op je favoriete sociale netwerken. Dit alles zonder je toestel te hoeven koppelen aan een PC.

HTC Desire 500 - Achterkant
HTC Desire 500 - Achterkant

"Het HTC Desire-portfolio brengt een hoogwaardige mobiele ervaring naar een groot publiek", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "De Desire 500 is dan ook perfect voor mensen die altijd onderweg zijn, zodat ze eenvoudig kunnen multitasken en overal en altijd interessante informatie tot zich kunnen nemen. Verder heeft het toestel een super camera waarmee de belangrijkste momenten tot leven kunnen worden gebracht."

De Desire 500 brengt verder het populaire HTC BlinkFeed naar de Desire-serie. Met HTC BlinkFeed wordt je homescreen getransformeerd naar een livestream van sociale netwerken en nieuws waarmee je in één oogopslag de nieuwste content kunt zien.

De HTC Desire 500 is beschikbaar vanaf begin september. De consumentenadviesprijs bedraagt 249 euro. Het toestel is beschikbaar in het zwart en het blauw.

portablegear.nl