Interessant:

HTC One Max laat zich zien

nieuws 6 augustus 2013 om 20:06

Op internet zijn de eerste beelden van de HTC One Max opgedoken. De schimmige beelden geven niet veel prijs, maar voeden wel de geruchten over een grotere HTC One variant.

De HTC One (review) is in mei geļntroduceerd en is door de pers en publiek erg goed ontvangen. Enkele weken geleden introduceerde HTC de HTC One mini, een kleinere variant van de HTC One. Volgens de geruchten werken de Taiwanezen nu aan een 5,9" HTC One variant, die de naam HTC One Max zal krijgen.

Vermoedelijke foto HTC One Max
Vermoedelijke foto HTC One Max

Zoals gebruikelijk is er nog veel onduidelijk over de maxi-variant van de HTC One. Het beeld zal in ieder geval groot zijn, vermoedelijk 5,9 of 6-inch. De processor waar de One Max op gaat draaien wordt vrijwel zeker een Snapdragon 800-Prozessor (2,3GHz Quad-Core-Processor met Adreno 330 GPU en LTE). 2 GB RAM zorgen voor het broodnodige geheugen.

De dikte van het toestel zal slechts 9,4 millimeter bedragen. Verder is het opslaggeheugen van 16 GB uit te breiden middels micro SD. De accu heeft een capaciteit van 3.300 mAh. Android 4.3 in combinatie met HTC Sense 5.5 liggen ten slotte voor de hand.

Bij introductie zal de HTC One concurreren met de Samsung Galaxy Note 3, de Sony Xperia Z Ultra en de Huawei P6.

Naschrift: de HTC One Max is 14 oktober 2013 officieel aangekondigd.

ePrice