Interessant:

Simpel verlaagt tarieven

nieuws 31 juli 2013 om 15:38

Simpel heeft per direct haar tarieven verlaagd. De belbundel met een onbeperkt aantal minuten is 10 euro goedkoper geworden. Tevens zijn alle databundels nu met een onbeperkte hoeveelheid sms'jes.

sim-only-vergelijk.nl bericht over de verlaging. De vergelijkingssite voor sim-only's schrijft: "De 800 minuten belbundel van 20 euro is komen te vervallen. Voor 20 euro krijg je nu een belbundel met onbeperkt aantal belminuten. Deze belbundel kostte tot nog toe 30 euro per maand."

Verder is de 100-sms-bundel verdwenen. Als je alleen sms't is er een sms-bundel met een onbeperkte hoeveelheid sms'jes. De prijs van deze bundel is met 5 euro per maand onveranderd gebleven. Nieuw is dat elke databundel nu inclusief onbeperkt sms'en is.

De goedkoopste databundel is daardoor 50% duurder geworden; de 200 MB bundel kostte 5 euro per maand en nu is dat 7,50 euro. Dat is dus wel inclusief onbeperkt sms. De 500 en 1.000 MB bundel zijn niet duurder geworden, terwijl ook hier onbeperkt sms'en inbegrepen is. Nieuw is ten slotte een 2 GB bundel inclusief onbeperkt sms voor 20 euro.

De wijzigingen zijn direct van kracht.

sim-only-vergelijk.nl