Interessant:

Wolfgang AT-AS40SE maakt derde comeback bij ALDI

nieuws 26 juli 2013 om 15:36

De Wolfgang AT-AS40SE ligt zaterdag 27 juli voor de derde maal in de schappen bij ALDI. Het toestel van 119 euro debuteerde in maart in Nederlandá, maar was zo snel uitverkocht dat ALDI besloot het opnieuw op de markt te brengen.

In de volksmond wordt de Wolfgang ook wel de ALDI-telefoon genoemd.áWolfgang was het eerste merk dat een Android-toestel met dual-core processor voor een prijs van onder de 120 euro leverde. Inmiddels is er een complete range op de markt gebracht en is Wolfgang uitgegroeid tot een gevestigd merk met een substantieel marktaandeel.áLeverancier van Wolfgang is Ambiance Technology. Het bedrijf heeft eigen productielocaties in China en kan daardoor volgens oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten snel inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen.

De Wolfgang AT-AS40SEáis simlockvrij en beschikt over de voor Wolfgang inmiddels karakteristieke dual-SIM-mogelijkheid. De toestellen zijn geschikt voor NL alert, hebben zeer lage SAR-waarden en zijn uitgerust met de geluidsbegrenzer die in Europese wetgeving is vastgelegd om gehoorbeschadiging te voorkomen. Het toestel heeft een 1GHz dual-core processor, een 4-inch touchscreen (480 x 800 pixels), 512MB RAM en standaard 4GB ROM, uitbreidbaar tot 32GB door middel van een microSD-kaart. Daarnaast heeft ook dit Wolfgang-toestel een autofocus 5-megapixel rear-camera en een 0,3-megapixel frontcamera. Ook aanwezig zijn aGPS, FM Radio met RDS, Bluetooth, WiFi en een micro-usb aansluiting.á

De AT-AS40SE is vanaf zaterdag 27 juli opnieuw bij de ALDI te koop voor 119 euro.á

Wolfgang AT-AS40SE
Wolfgang AT-AS40SE

portablegear.nl