Interessant:

Verkeersinfo TomTom voor BlackBerry 10

nieuws 25 juli 2013 om 12:42

TomTom en BlackBerry hebben hun samenwerking uitgebreid zodat BlackBerry 10-gebruikers voortaan ook via de maps app real-time verkeersinformatie van TomTom kunnen gebruiken.

TomTom Traffic voorziet gebruikers van nauwkeurigere verkeersinformatie waardoor je niet alleen sneller op je bestemming aankomt, maar aankomsttijden ook veel beter kunt inschatten. Bovendien is de navigatie nog meer doordacht.

BlackBerry 10-gebruikers kunnen op hun beurt ook meehelpen om de dekking en kwaliteit van TomTom's world-class verkeersinformatie verder te verbeteren, door op anonieme basis verkeersdata te delen.

"De integratie van nauwkeurige en up-to-date verkeersinformatie in BlackBerry Maps is een belangrijke uitbreiding voor onze klanten. TomTom is bovendien een erkende marktleider op dit gebied", aldus Adrian Gould, VP Handheld Software Product Management van BlackBerry. "We zijn verheugd dat we onze samenwerking met TomTom hebben kunnen uitbreiden, ten faveure van onze BlackBerry 10-klanten."

"Door de integratie van TomTom Traffic krijgen smartphone gebruikers van BlackBerry toegang tot de meest accurate verkeersinformatie die er is", volgens Charles Cautley, Managing Director van TomTom Automotive & Licensing. "We zijn trots dat we BlackBerry kunnen ondersteunen om location-based services aan haar gebruikers wereldwijd te kunnen bieden."

portablegear.nl