Interessant:

Leisure Suit Larry: Reloaded voor iOS en Android

nieuws 25 juli 2013 om 09:36

Gamedeveloper Replay Games heeft deze maand Leisure Suit Larry: Reloadeduitgebracht voor iOS en Android. De game is een remake van het eerste deel uit de Leisure Suit Larry-serie, dat verscheen in 1987.

In 1987 bracht Sierra het spel Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards op de markt, een game waarin je de rol aanneemt van Larry Laffer die op zoek is naar erotische avonturen. Hoewel de games werden bestempeld als "ondeugend" waren ze eerder komisch dan sexueel expliciet. "Er komt geen volledige naaktheid, vier-letter woorden of on-screen seks in voor" aldus Replay Games, dat belooft dat de komische noot wel is beouden.

Leisure Suit Larry: Reloaded is een remake van het originele Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards met uitgebreidere puzzels en locaties, fraaie nieuwe high-end achtergronden, meer dan 3.000 frames handgetekende animaties en een geheel nieuwe Vegas-achtige achtergrondmuziek. De stemmen in het spel zijn ingesproken door de originele cast die eerder Leisure Suit Larry-games in sprak. Het redesign stond onder toezicht van Al Lowe (de oorspronkelijke bedenker van Leisure Suit Larry) en Josh Mandel (die eerder bij Sierra met Lowe samenwerkte en bekend is als de stem van King Graham uit King's Quest).

Leisure Suit Larry: Reloaded is beschikbaar voor de iPhone en iPad (vanaf iOS 4.3) in de iTunes Store voor 4,49. In de Google Play Store is het spel gratis, maar alleen via in-app betalingen is het spel volledig te spelen. De game is ook beschikbaar voor de PC. Eerder verscheen voor iOS een remake van het klassieke avonturenspel The Secret of Monkey Island.

Leisure Suit Larry: Reloaded voor iOS en Android
Leisure Suit Larry: Reloaded voor iOS en Android

Replay Games