Interessant:

Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus te koop in Nederland

nieuws 16 juli 2013 om 09:14

Nokia introduceert de Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus 2013 in Nederland in wit, grijs en zwart. Het toestel heeft 16GB geheugen en een verwachte consumentenprijs van 549 euro.

De Nokia Lumia 925 valt op door zijn vormgeving met metalen behuizing. In de polycarbonaat achterzijde is subtiel de 8,7MP-camera met Carl Zeiss-lens geplaatst, die beschikt over de laatste PureView-camera-innovaties, zoals optische beeldstabilisatie. Heldere en scherpe foto's en video's, ook bij bijzonder slecht licht, zijn hierdoor gegarandeerd. 

De introductie van de Lumia 925 gaat gepaard met de komst van Smart Camera, een applicatie die ook beschikbaar zal worden gesteld voor alle andere Lumia Windows Phone 8-toestellen. Met Nokia Smart Camera nemen gebruikers eenvoudig tien foto's achter elkaar en bewerken die vervolgens met opties als Best Shot, Action Shot en Motion Focus om zo een perfecte foto te creëren. 

Vooraanstaande Nokia-diensten worden uiteraard meegeleverd met de Lumia 925. Denk daarbij aan de HERE-mogelijkheden, zoals gratis en offline te gebruiken wereldwijde navigatie met HERE Drive+, en geïntegreerde locatiediensten, zoals HERE Maps met augmented reality en HERE Transit voor openbaar-vervoersinformatie in meer dan vijfhonderd steden wereldwijd. Daarnaast is de Lumia 925 voorzien van Nokia Music met MixRadio voor het onbeperkt streamen van gratis muziek. 

Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 925

De Nokia Lumia 925 is de eerste Lumia waarbij in de behuizing metaal gebruikt wordt, wat het toestel tegelijk aantrekkelijk en robuust in zijn uitstraling maakt. Op de polycarbonaat achterzijde klikken gebruikers makkelijk een (optionele) draadloze oplaadcover. De oplaadcovers zullen los verkrijgbaar zijn in wit, zwart, geel en rood.

De Nokia Lumia 925 heeft een verwachte consumentenprijs van 549 euro en wordt geleverd vanaf eind augustus 2013. Het toestel wordt in Nederland geleverd met 16GB geheugen.

Verder lezen...

- Nokia Lumia 925 vs. Lumia 920: verschil

Nokia Newsroom