Interessant:

HTC One mini wederom gespot

nieuws 15 juli 2013 om 11:04

Op internet zijn wederom foto's van de HTC One mini opgedoken. Volgens de laatste geruchten krijgt het toestel de beschikking over een 4,3-inch HD-display en dezelfde 4MP UltraPixel-camera als de originele HTC One.

De originele HTC One (met codenaam M7) heeft een 4,7-inch Full HD-scherm. Vorig maand doken er reeds foto's op van de HTC One mini via een website uit Estland. Nu claimt ook de Duitse site AndroidNext.de foto's van de HTC One mini te hebben. AndroidNext.de weet verder te melden dat de kleinere uitvoering van de HTC One is voorzien van een 1,4GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 400-processor, 1GB RAM, 16GB geheugen (waarvan 12GB beschikbaar is voor de gebruiker) en een 1,6-megapixel frontcamera/webcam.

De HTC One, HTC's vlaggenschipmodel voor 2013, kent veel nieuwe software zoals de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, HTC Sense TV en HTC Zoe. HTC BlinkFeed transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat de je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC BlinkFeed verzamelt de nieuwste content uit de meest relevante en interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites. Waarschijnlijk krijgt de HTC One mini ook de beschikking over deze software.

Naschrift: de HTC One mini is 18 juli 2013 officieel geintroduceerd.

HTC One mini (via AndroidNext.de)
HTC One mini (via AndroidNext.de)

AndroidNext


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws