Interessant:

BlackBerry Q5 komt op 22 juli

nieuws 11 juli 2013 om 13:32

De BlackBerry Q5 komt naar verwachting op 22 juli naar Nederland. De gloednieuwe BlackBerry Q5 smartphone heeft een QWERTY-toetsenbord en een jeugdig design.

"De BlackBerry Q5 smartphone zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en witte versie, en biedt een krachtige en unieke mobile computing ervaring met het geavanceerde BlackBerry 10 besturingssysteem. De verschillende functies en apps werken naadloos samen, met een vlotte en vloeiende gebruikerservaring tot gevolg. Het klassieke QWERTY-toetsenbord is opnieuw ontworpen voor een nog betere type ervaring. En dankzij het touchscreen van 3,1 inch heb je met de BlackBerry Q5 smartphone het beste van twee werelden in handen." aldus Blackberry.

Blackberry Q5
Blackberry Q5

De Q5 is door de vakpers met een krappe 6 niet bijster enthousiast ontvangen. Met name de prijs-kwaliteitverhouding stoort de journalisten. Maar ook het goedkope design kan de journalisten niet bekoren. Het toetsenbord daarentegen wordt wel met lof ontvangen.

De BlackBerry Q5 is uitgerust met BlackBerry 10.1 software. Een voordeel van de BlackBerry 10 ervaring is dat je eenvoudig al jouw communicatie in de gaten kunt houden door een blik te werpen op de BlackBerry Hub. Dat gaat zonder dat je hoeft op te houden met waar je op dat moment mee bezig bent. Maak daarnaast elke keer de perfecte foto met BlackBerry Time Shift en vertel je verhaal met BlackBerry Story Maker, dat je daarna eenvoudig deelt met je vrienden op Facebook. Gebruik BBM Video en Screen Share en ontdek de meer dan 120.000 apps in BlackBerry World.

De nieuwe BlackBerry Q5 zal naar verwachting vanaf 22 juli verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde providers en retailers in Nederland. Voor meer informatie over prijzen, promoties en beschikbaarheid kun je terecht bij de verschillende providers of retailers.

portablegear.nl


Gerelateerde producten