Interessant:

HTC Butterfly S gepresenteerd

nieuws 19 juni 2013 om 11:25

HTC heeft officieel de HTC Butterfly S gepresenteerd: de Butterfly S heeft een groot 5-inch Full HD-display en beschikt net als de HTC One over een UltraPixel-camera.

Ten opzichte van de originele HTC Butterfly biedt de HTC Butterfly S (die al eerder uitlekte) een verbeterde batterij (3.200 mAh in plaats van 2.020 mAh) en daarnaast zijn geavanceerde functionaliteiten die voor het eerst werden geintroduceerd op de HTC One toegevoegd. Zo beschikt de Butterfly S over de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, waarmee je direct op het homescreen nieuwsfeeds en updates van sociale netwerken ontvangt. Net als de HTC One beschikt de Butterfly S daarnaast over Beats Audio en HTC BoomSound (voor een helder geluid uit de dubbele speakers aan de voorzijde) en HTC Zoe (een camera-instelling die automatisch 20 beelden samenvoegt tot een HD-video; een andere mogelijkheid is Video Highlight, waarmee je automatisch mini-video's van 30 seconden maakt op een door jou gekozen muzieknummer).

De HTC Butterfly S is na de HTC One HTC's tweede smartphone met de UltraPixel-cameratechnologie. Tot slot is het toestel uitgerust met een 1,9GHz quad-core processor, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 2,1-megapixel frontcamera/webcam, WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 4.0, NFC en GPS.

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van de HTC Butterfly S is nog niet bekend.

HTC Butterfly S
HTC Butterfly S

HTC