Interessant:

Acer Liquid ZX op komst

nieuws 20 juni 2013 om 10:57

Naar verluidt komt Acer binnenkort met een nieuwe compacte budgetvriendelijke Android-smartphone met een 3,5-inch touchscreen onder de naam Acer Liquid ZX.

Dat meldt de Britste websiteáPocket-lint.cománaar aanleiding met een gesprek met ST Liew, de CEO van Acers smartphone-divisie. "Wij denken dat we het zowel goed gaan doen op het terrein van smartphones met kleine als met grote displays", aldus Liew. "Veel mensen hebben de 3,5-inch schermen achter zich gelaten. Maar wij blijven geloven in 3,5-inch displays en we gaan geschikte toestellen met deze compacte schermen op de markt brengen voor mensen die graag een kleiner display hebben".

Liew beloofde dat Acer "binnenkort een 3,5-inch smartphone zal aankondigen, dat erg compact is en daar trots op is". Het zou daarbij gaan om de Acer Liquid ZX: specificaties van het toestel zijn nog niet bekend. Met deáAcer Liquid Z2áheeft Acer momenteel ook een ander compact 3,5-inch model op de markt.

Aan het andere kant van het spectrum - de smartphones met grote displays - kondigde Acer onlangs deáAcer Liquid S1áaan, een smartphone-tablet (phablet) met een 5,7-inch touchscreen.

Acer Liquid S1
Acer Liquid S1

Pocket-lint.com