Interessant:

Ultima: Quest for the Avatar naar iPhone en iPad

nieuws 18 juni 2013 om 11:30

EA Mobile brengt aankomende juli een nieuw deel in de legendarische Ultima-serie uit: 'Ultima: Quest for the Avatar' zal verschijnen voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Ultima Forever: Quest for the Avatará(waarvoor al in 2011 en 2012 informatie naar buiten werd gebracht) is de laatste titel in de geliefde Ultima-serie en wordt getransformeerd van een klassieker naar de "grootste RPG-ervaring op mobiel", aldus EA Mobile's ronkende persbericht. Ultima-fans en nieuwe gamers kunnen de geliefde wereld ontdekken wanneer zij zich op een episch avontuur storten. Op deze zoektocht in de fantasy-wereld van Brittania zal de held moeten vechten met allerlei monsters, vele reizen ter land, ter zee en in de lucht moeten maken en vele kerkers uitkammen. Avonturiers kunnen samen met honderden andere spelers groepen vormen en vijanden verslaan.á

Het allereerste Ultima-deel (later bekend alsáUltima I: The First Age of Darkness) verscheen in 1981 als eerste voor de Apple II. Een bekende MMORPG spin-off, Ultima Online, verscheen in 1997 voor de PC.áUltima Forever: Quest for the Avataráverschijnt in juli vooráde iPhone, iPad en iPod touch.

Ultima: Quest for the Avatar
Ultima: Quest for the Avatar

Ultima Forever