Interessant:

HP Slate 7 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 18 juni 2013 om 14:25

De HP Slate 7, een Android-tablet met een 7-inch touchscreen en een prijs van 149,99 euro, ligt vanaf deze week in de winkels.

Met een scherm van 7-inch en een gewicht van 368 gram is de HP Slate 7 een ideale tablet voor onderweg. De tablet heeft een fraai design met een chromen rand en is verkrijgbaar met een rode of zilverkleurige soft-touch afwerking op de achterzijde. De HP Slate 7 is als eerste tablet ter wereld voorzien van Beats Audio by Dr. Dre. Dit high-end geluidsysteem zorgt voor prima audio dat vooral merkbaar is met koptelefoon. 

De HP Slate 7 levert Google-diensten als Google Nu, Google Search, Gmail, YouTube en Google Drive. Dankzij de toegang tot Google+ Hangouts voor videoconferenties is het mogelijk met meerdere tegelijk te videochatten. Ook biedt de tablet toegang tot apps en digitale content via Google Play. Dankzij de ARM dual-core Cortex-A9 processor van 1,6GHz is de HP Slate 7 snel en responsief. Geïntegreerde WiFi stelt je in staat om toegang te krijgen tot e-mail, internet en de belangrijkste toepassingen. Het bestaande geheugen van Slate 7 – 1 GB RAM en 8GB eMMC opslag – kan worden uitbreid met de microSD-cards. De HP Slate 7 is voorzien van een 3-megapixel camera aan de achterkant en een VGA-camera aan de voorzijde voor chatten, video's en foto's.

De HP Slate 7 is vanaf deze week beschikbaar in Nederland. De adviesprijs voor Nederland is € 149,99.

HP Slate 7
HP Slate 7

portablegear.nl


Gerelateerde producten