Interessant:

Philips GoGear Maxtreme: robuuste mp3-speler

nieuws 14 juni 2013 om 13:02

De Philips GoGear Maxtreme, een robuuste mp3-speler die schok- en spatwaterbestendig is, is eindelijk gearriveerd. Philips kondigde het toestel vorig jaar reeds aan.

Een promotietrailer voor de Philips GoGear Maxtreme verscheen in april 2012 reeds op YouTube, maar sindsdien werd er niets meer over de robuuste mp3-speler vernomen. Nu heeft Philips de speler echter officieel opgenomen in een productoverzicht op haar Nederlandse website, waardoor we naar alle waarschijnlijkheid kunnen aannemen dat het toestel binnenkort daadwerkelijk in de winkels ligt.

Philips GoGear Maxtreme
Philips GoGear Maxtreme

De GoGear Maxtreme ondersteunt Philips' FullSound- (voor een helder geluid met geļsoleerde oortelefoons die omgevingsgeluid blokkeren) en SafeSound- (waarmee wordt gemeld als je het geluidsvolume te hoog hebt staan om gehoorschade te voorkomen) technologieen. Dankzij de FastCharge-functie is 5 minuten opladen genoeg voor een luisterduur van 60 minuten. Je muziek is op de Philips GoGear Maxtreme te managen met Philips' Songbird-software. De GoGear Maxtreme wordt geleverd met een instelbare draagriem met karabijnhaak voor een actieve lifestyle. Daarnaast is deze mp3-speler voorzien van een Stopwatch-functie voor sporters.

portablegear.nl