Interessant:

Yarvik introduceert TAB08-150 Junior Tablet

nieuws 14 juni 2013 om 12:05

Yarvik introduceert de TAB08-150 Junior, een 8-inch Android 4.1-tablet die speciaal is ontworpen voor kinderen, zowel wat betreft software als hardware.

Door het gladde materiaal is de Yarvik TAB08-150 Junior makkelijk schoon te maken en dankzij de rubberen rode randen ligt de tablet perfect in kleine kinderhanden. De tablet biedt de zogenaamde 'Kido'z omgeving' waarmee ouders de tablet volledig kunnen instellen naar eigen wens. Hierdoor kunnen kinderen alleen content afspelen die erop is gezet door de ouders. De Kido'z interface is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 9 jaar en zit vol met leuke spelletjes, video's en heeft een speciale app store met heel veel leuke downloads. Kido'z TV bied (online) kindvriendelijke videoclips, en de Kido'z Game Store heeft heel veel voorgeďnstalleerde kindvriendelijke spelletjes; meer spelletjes en apps zijn te vinden in de Kido'z App Store.

De TAB08-150 is verder voorzien van een 2-megapixel camera aan de achterzijde, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een miniHDMI-aansluiting. MobiSoft OfficeSuite Viewer voor het bekijken van Office- en PDF-documenten is voorgeinstalleerd. De TAB08-150 ligt binnenkort in de winkels voor een adviesprijs van € 149,-.

Andere fabrikanten brachten eerder kindvriendelijke tablets op de markt met de Archos Arnova ChildPad, de LG Kidspad, de dServe Kidz Tablet, de Kurio Telekids Tablet, de Polaroid Junior Tablet en de K3 iTab Tablet.

Yarvik TAB08-150 Junior Tablet
Yarvik TAB08-150 Junior Tablet

portablegear.nl