Interessant:

Samsung Galaxy S4 Zoom officieel gepresenteerd

nieuws 12 juni 2013 om 10:45

Samsung heeft officieel de Galaxy S4 Zoom aangekondigd. De S4 Zoom is een Android 4.2-smartphone met een 16-megapixel camera met 10-voudige optische zoom.

De Samsung Galaxy S4 Zoom biedt een combinatie van de smartphone-functionaliteit van de Galaxy S4 en de camera-functionaliteit van de Galaxy Camera. De S4 Zoom is één van de exclusieve smartphones die, naast een 16-megapixel BSI CMOS-sensor, voorzien is van een 10-voudige optische zoom met optische beeldstabilisatie en een xenon-flitser. Daardoor kan je rekenen op dezelfde fotokwaliteit als van een compactcamera.

De S4 Zoom is uitgerust met de nieuwe Zoom Ring-functionaliteit, een nieuwe manier waarmee je eenvoudig toegang hebt de belangrijkste functies. Als je tijdens een telefoongesprek een foto wil maken kan je via de Zoom Ring de In-Call Photo Share-functie activeren om foto te maken en deze direct te mms'en naar de persoon met wie je aan het bellen bent. Via de Zoom Ring zijn ook de Quick Launch- en Short Cut-functionaliteiten te activeren, die direct toegang geven tot de verschillende cameramodi. Onder de cameramodi is een Smart Mode Suggest-optie die je advies geeft over de beste instellingen. Video's zijn op te nemen in 1080 Full HD-kwaliteit.

De Galaxy S4 Zoom heeft een 4,3-inch SuperAMOLED-display met een qHD (540 x 960 pixels) resolutie, draait op Android 4.2 Jelly Bean en maakt gebruik van de TouchWiz-interface. Het toestel is voorzien van een 1,5GHz dual-core processor, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en prima connectiviteit met ondersteuning 3G/HSDPA, 4G/LTE, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0 en aGPS. Via de Group Play-mogelijkheid is de S4 Zoom direct met andere Samsung-apparten te verbinden en videochatten is mogelijk met de 1,9-megapixel camera. Alle bekende Google-apps (Chrome, Google Maps, Google+, YouTube, Google Talk, Voice Search) zijn voorgeinstalleerd, evenals Samsungs ChatON-messenger-app. 

De Samsung Galaxy S4 Zoom is vanaf deze zomer in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 549,-.

Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung Tomorrow


Gerelateerde producten