Interessant:

Samsung Galaxy Mega verkrijgaar in Nederland

nieuws 11 juni 2013 om 10:35

De Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsungs smartphone-tablet (phablet) met een groot 6,3-inch HD-touchscreen en Android 4.2 Jelly Bean is inmiddels in Nederland verkrijgbaar bij een beperkt aantal webwinkels.

De Samsung Galaxy Mega 6.3 (i9205) is een combinatie tussen een smartphone en een tablet, een zogenaamde phablet. De Galaxy Mega 6.3 heeft een groot breedbeeld HD-display van 6,3-inch en beschikt over Android 4.2 Jelly Bean, een dual-core processor en 8GB of 16GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD). Dankzij de mogelijkheid om op twee schermen (in de Split Screen-modus) tegelijkertijd te werken en handige features, zoals 'MyFiles', 'S Memo' en 'S Planner' is multi-tasken eenvoudig. Met 'Air View' bespaar je tijd: je houdt enkel je vinger boven de content en je krijgt een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening, zonder dat je de bestanden één voor één hoeft te openen. 

De Galaxy Mega 6.3 heeft een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,9-megapixel camera aan de voorzijde. Met de handige camera-instellingen kun je altijd verrassende beelden maken. Zoals 'Drama Shot', waarmee je met één klik een actie als versnelde film vastlegt. Of met de 'Sound & Shot'-optie die 9 seconden aan geluid en stemmen bij je foto toevoegt, zodat je dat ene moment nooit meer vergeet. Met de nieuwe 'Story Album' functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto's en video's verzameld en gesorteerd aan de hand van je tijdslijn, geo-tag informatie of een specifiek evenement.

Samsung Galaxy Mega 6.3
Samsung Galaxy Mega 6.3

Via 'Group Play' is content eenvoudig te delen met maximaal acht verschillende devices die van hetzelfde WiFi netwerk gebruikmaken. Middels 'Samsung Watch On' is de Galaxy Mega als afstandsbediening voor je TV te gebruiken en via 'S Translator' (dat automatisch een e-mail in het Engels vertaalt) verstuur je een Engelse mail. Apps voor onder meer ChatOn, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Maps en Gmail zijn voorgeinstalleerd; meer apps vind je in de Google Play Store. Tot slot ondersteunt de Galaxy Mega 6.3 WiFi, WiFi-Direct, NFC, 3G/HSDPA, 4G/LTE, Bluetooth 4.0 en GPS. De Samsung Galaxy Mega 6.3 is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 599,-.

Verder lezen...

Samsung Galaxy Mega vs. Note 2 vs. S4: verschil (specs)

portablegear.nl


Gerelateerde producten