Interessant:

Sony kondigt de Xperia M aan

nieuws 4 juni 2013 om 14:58

Sony heeft de Xperia M geintroduceerd. Deze smartphone biedt volop features, zoals One Touch via NFC en een 4-inch scherm, tegen een aantrekkelijke prijs.

De Sony Xperia M biedt verder een dual-core processor, een snelle 5-megapixel camera met autofocus en HDR voor foto’s en de bekende STAMINA batterij modus voor een goede accuduur. Standaard is ook Sony's eigen audioverbeteringstechnologie genaamd ClearAudio+, xLOUD en 3D Surround Sound (VPT) geïntegreerd.

Sony Xperia M
Sony Xperia M

Handig zijn de one-touch functies van Sony, waarmee je gemakkelijk en direct met slechts één aanraking van foto's en muziek kunt genieten op verschillende (Sony) apparaten, zoals draadloze stereo headsets of nieuwe Bravia televisies.

"Consumenten die graag hun eerste stap willen zetten in de wereld van Xperia smartphones wordt aangeraden om de Xperia M eens te overwegen," aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Sony Mobile Communications Nederland. "De smartphone haalt het beste uit de bewezen expertise van Sony op het gebied van innovatie en techniek. Daarnaast is ze perfect voor diegenen die de premium technologie en ervaring willen, welke voornamelijk weggelegd is voor de high-end modellen."

Sony Xperia M kleuren
Sony Xperia M kleuren

Het design van de Xperia M is gebaseerd op het bekende OmniBalance design, dat voor het eerst bij de populaire Sony Xperia Z te zien was. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, geel en paars. De Sony Xperia M is in Nederland verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal voor een adviesprijs van 239 euro.

portablegear.nl