Interessant:

Xtreamer JoyZ smartphone in Nederland

nieuws 29 mei 2013 om 15:36

Het Koreaanse bedrijf Xtreamer Mobile lanceert de Xtreamer JoyZ, een Android 4.0-smartphone met een 4,7-inch display, een quad-core processor en een 13-megapixel camera, voor 329 euro in Nederland.

De Xtreamer JoyZ is voorzien van een Samsung EXYONS 4 QUAD processor, die zorgt voor krachtige en heldere 3D grafische ervaring tijdens het surfen en gamen. Daarnaast zorgt de EXYONS 4 QUAD processor voor soepele multitasking-mogelijkheden zodat je naadloos kunt schakelen tussen apps of online sociale netwerken, waarbij het energieverbruik laag blijft.

De JoyZ draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich: een update naar Android 4.1 Jelly Bean is beschikbaar. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 13-megapixel camera aan de achterzijde, een 2-megapixel frontcamera/webcam, FM-radio, WiFi, 3G/HSDPA en GPS. Het display is van het krasbestendige Gorilla Glass 2en het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Tot slot belooft Xtreamer dat de 2.500 mAh accu genoeg energie biedt voor 250 uur standby, 6,5 browsen op WiFi, 6 uur browsen via 3G of 6,5 uur video afspelen.

De Xtreamer JoyZ wordt geleverd voor 329,- inclusief flip cover.

Xtreamer JoyZ
Xtreamer JoyZ

portablegear.nl