Interessant:

Xtreamer JoyZ smartphone in Nederland

nieuws 29 mei 2013 om 15:36

Het Koreaanse bedrijf Xtreamer Mobile lanceert de Xtreamer JoyZ, een Android 4.0-smartphone met een 4,7-inch display, een quad-core processor en een 13-megapixel camera, voor 329 euro in Nederland.

De Xtreamer JoyZ is voorzien van een Samsung EXYONS 4 QUAD processor, die zorgt voor krachtige en heldere 3D grafische ervaring tijdens het surfen en gamen. Daarnaast zorgt de EXYONS 4 QUAD processor voor soepele multitasking-mogelijkheden zodat je naadloos kunt schakelen tussen apps of online sociale netwerken, waarbij het energieverbruik laag blijft.

De JoyZ draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich: een update naar Android 4.1 Jelly Bean is beschikbaar. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 13-megapixel camera aan de achterzijde, een 2-megapixel frontcamera/webcam, FM-radio, WiFi, 3G/HSDPA en GPS. Het display is van het krasbestendige Gorilla Glass 2 en het 8GB geheugen is uitbreidbaar via microSD. Tot slot belooft Xtreamer dat de 2.500 mAh accu genoeg energie biedt voor 250 uur standby, 6,5 browsen op WiFi, 6 uur browsen via 3G of 6,5 uur video afspelen.

De Xtreamer JoyZ wordt geleverd voor € 329,- inclusief flip cover.

Xtreamer JoyZ
Xtreamer JoyZ

portablegear.nl