Interessant:

LG Optimus GJ getoond in Taiwan

nieuws 28 mei 2013 om 13:19

LG heeft in Taiwan de LG Optimus GJ gepresenteerd, een geupgradede editie van de LG Optimus G met een IPX7-certificaat: het toestel is daardoor nu ook water- en stofbestendig.

De LG Optimus GJ is qua specificaties verder vrijwel identiek aan de originele LG Optimus G. Net als dat model geschikt de Optimus GJ over een 4,7-inch HD-display, een 1,5GHz quad-core Snapdragon S4 Pro-processor met 2GB RAM en een 13-megapixel camera. Verder is ook de Optimus GJ uitgerust met een 1,3-megapixel frontcamera, Android 4.1 Jelly Bean, 16GB geheugen en een 2.280 mAh batterij. Het belangrijkste verschil is dat je de GJ-uitvoering tot 30 minuten in 1 meter diep water kan meenemen.

De LG Optimus GJ komt in eerste instantie alleen in Taiwan op de markt voor een prijs rond de 500 euro. Er lijken vooralsnog geen plannen te zijn om het toestel in Europa te introduceren. LG's concurrenten Sony (met de Xperia Z) en Samsung (met de Galaxy Xcover 2) introduceerden al wel waterbestendige Android-smartphones in Europa.

 

LG Optimus GJ
LG Optimus GJ

portablegear.nl