Interessant:

HTC Desire 600 aangekondigd

nieuws 24 mei 2013 om 09:39

HTC heeft haar smartphone-assortiment uitgebreid met de HTC Desire 600, een dual-sim 4,5-inch quad-core Android Jelly Bean-smartphone die net als de HTC One beschikt over HTC BlinkFeed en HTC BoomSound.

De HTC Desire 600 heeft een 4,5-inch SuperLCD2-display en beschikt evenals de HTC One over de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed. Dankzij BlinkFeed krijg je gelijk op het homescreen al het belangrijkste nieuws en je sociale updates binnen. De Desire 600 is verder voorzien van dezelfde audiotechnologieen als de HTC One (Beats Audio en HTC BoomSound) voor een optimale audiokwaliteit.

In tegenstelling tot de HTC One heeft de Desire 600 echter geen UltraPixel-camera. In plaats daarvan is dit model voorzien van een 8-megapixel camera aan de achterzijde en een 1,6-megapixel frontcamera/webcam en een functie genaamd 'Video Highlights'. Deze functionaliteit lijkt op de HTC Zoe-optie op de HTC One: je kan er eenvoudig van je foto's en video's een multimediapresentatie (van 30 seconden) mee maken.

De HTC Desire 600 is verder voorzien van een 1,2GHz quad-core processor, 3G/HSDPA, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA en GPS. Bijzonder is dat het één van de weinige high-end Android-smartphone met dual-simfunctionaliteit is, zodat er twee simkaarten tegelijkertijd in kan gebruiken.

De HTC Desire 600 komt vanaf juni in het zwart of wit op de markt. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland.

HTC Desire 600
HTC Desire 600

HTC