Interessant:

Gratis 25 euro muziek of apps voor Sony Xperia Z bezitters

nieuws 23 mei 2013 om 12:28

Sony introduceert de Xperia Privilege app in Nederland. Met deze applicatie kunnen Xperia Z gebruikers altijd het beste van Sony ontdekken en hun smartphone aanvullen met speciale accessoires en applicaties.

Ter introductie, geeft Sony Mobile aan alle Xperia Z gebruikers, in de maanden mei en juni, 25 euro tegoed op Music Unlimited of PS store cadeau, betaalde applicaties gratis en korting op Sony accessoires.

Sony schrijft: “Na het openen van de app ontvangen gebruikers 25 euro tegoed voor extra maanden Music Unlimited of het downloaden van games uit de PS store of de PS3 of Vita. Hiervoor hoeft de gebruiker alleen maar zijn e-mailadres in te vullen. Per mail wordt de code verzonden waarmee de gebruiker zijn tegoed kan claimen.”

Elke twee weken staat er een foto of videogerelateerde app klaar waar normaal voor betaald moet worden. Deze kan exclusief door Privilege gebruikers gratis gedownload worden. En na het registreren op de app met zijn of haar e-mailadres, ontvangt de gebruiker een code en link naar de speciale actie site waar de gebruiker korting krijgt op diverse Sony accessoires.

De Xperia Privilege app is beschikbaar voor alle Xperia Z bezitters in de Google Play store en de huidige Xperia Z gebruikers krijgen een push bericht hierover. Er zullen regelmatig nieuwe acties in worden geplaatst die zichtbaar worden na het openen van de app.

portablegear.nl


Gerelateerde producten