Interessant:

Samsung Galaxy S4 Active op foto

nieuws 21 mei 2013 om 15:18

Op internet zijn de eerste foto's van de Samsung Galaxy S4 Active verschenen. De S4 Active wordt naar verluidt een robuuste en waterbestendige variant van de huidige S4.

Geruchten over de Samsung Galaxy S4 Active doen langere tijd de ronde. GSM Arena beweert nu de eerste foto's te hebben waarop het toestel is te zien. De S4 Active beschikt waarschijnlijk net als de originele Samsung Galaxy S4áover een 5-inch Full HD-display en een 1,9GHz quad-core (Snadragon 600) processor. Het aantal megapixels van de camera is mogelijk teruggebracht van 13-megapixel naar 8-megapixel.á

Qua design lijkt de Galaxy S4 Active - op de uitgelekte foto's - niet meer op de originele Galaxy S4. De S4 Active heeft een metalen behuizing met schroefjes aan de achterzijde en drie hardware-toetsen onder het touchscreen.

Het is nog niet bekend wanneer de Galaxy S4 Active officieel verschijnt.áVolgens de geruchten komt Samsung - naast de Galaxy S4 Active - binnenkort ook met deáGalaxy S4 mini (waarvan ook reeds foto's uitlekten)áen deáGalaxy S4 Zoom.

Naschrift: de Samsung Galaxy S4 Active is 5 juni 2013 officieel geintroduceerd.

Samsung Galaxy S4 Active (via GSMArena.com)
Samsung Galaxy S4 Active (via GSMArena.com)

GSM Arena