Interessant:

Archos 80 Xenon geintroduceerd

nieuws 17 mei 2013 om 13:08

Archos heeft een nieuw model in haar Elements-tabletserie geintroduceerd: de Archos 80 Xenon heeft een 8-inch display, ondersteunt 3G en is voorzien van een quad-core processor.

De Archos 80 Xenon is - volgens Archos - "speciaal ontwikkeld voor de ultieme 'on-the-go'-ervaring dankzij ingebouwde 3G- en WiFi-technologie". De Google-gecertificeerde tablet is daarnaast uitgerust met een 1,2GHz Qualcomm Quad-core-processor, Android 4.1 Jelly Bean, en een scherp, helder IPS-multitouchscreen dat levendige kleuren weergeeft en een grote kijkhoek biedt.á

De Archos 80 Xenon biedt volledige toegang tot de Google Play Store en zijn zevenhonderdduizend applicaties en games. De tablet is simlockvrij en werkt zodoende met elke simkaart. De tablet beschikt daarnaast over GPS (voor navigatie middels Google Maps), Bluetooth, een frontcamera/webcam en een 2-megapixel camera aan de achterzijde.

"Wij hebben de ARCHOS 80 Xenon ontwikkeld om in te spelen op de groeiende behoefte aan een groot scherm en connectiviteit onderweg", zegt Lo´c Poirier, CEO van Archos. "Door te profiteren van betaalbare 3G-abonnementen voorziet de Archos 80 Xenon in een volledige online tabletervaring, altijd en overal."

De Archos 80 Xenonáis beschikbaar voor een adviesprijs van Ç 169,99 en is vanaf juni 2013 leverbaar.

Archos 80 Xenon
Archos 80 Xenon

portablegear.nl