Interessant:

Voor 5 euro per maand onbeperkt internet bij T-Mobile

nieuws 14 mei 2013 om 12:06

T-Mobile heeft haar abonnementen aangepast meldt sim-only-vergelijk.nl. Vanaf nu zijn minuten- en databundels optioneel. Bij het basisabonnement is onbeperkt sms en onbeperkt (langzaam) internet inbegrepen

De standaard internetsnelheid bedraagt 64 Kbps. Dit is te langzaam voor mobiele muziek of video, maar meer dan voldoende voor whatsapp, status-updates of e-mail. Sms is onbeperkt. Minuten zijn niet inbegrepen en kosten € 0,30 per minuut.

Het startabonnement kan je uitbreiden met minuten- en databundels. De minutenbundels hebben een inhoud tussen de 90 minuten en een onbeperkt aantal minuten. De internetbundelinhoud loopt van 250 MB tot en met 5.000 MB met snelheden vanaf 3,6 Mbps tot 14.4 Mbps.

De conclusie van sim-only-vergelijk.nl luidt: "Groot voordeel van de nieuwe T-Mobile abonnementen is dat je de keuze hebt om alleen een basisabonnement af te nemen, zonder minuten en extra data. Voor 5 € per maand ben je altijd online en bereikbaar. Minuten en extra data zijn niet spotgoedkoop, maar zeker als je veel sms't is het  T-Mobile Startabonnement een goede keuze."

sim-only-vergelijk.nl