Interessant:

HTC One verkrijgbaar in Nederland

nieuws 14 mei 2013 om 14:03

De HTC One is inmiddels op brede schaal in Nederland verkrijgbaar. De officiële lancering van HTC's nieuwe vlaggenschipmodel werd eerder uitgesteld wegens een tekort aan camera-componenten.

De HTC One, die reeds in februari werd geintroduceerd, is HTC's nieuwe vlaggenschipmodel voor 2013. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean, heeft een 4,7-inch Full HD SuperLCD3-display en een fraaie aluminium unibody-behuizing. Daarnaast heeft HTC veel bijzondere software-functionaliteiten aan de nieuwe HTC Sense 5-interface toegevoegd, zoals HTC BlinkFeed, HTC Zoe en HTC BoomSound. De kern van de nieuwe HTC One-ervaring is HTC BlinkFeed. Deze functionaliteit transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen.

Met de HTC Zoe-camerafunctionaliteit is het daarnaast mogelijk om foto's van hoge kwaliteit te maken die tot leven komen in fragmenten van drie seconden. Deze 'Zoes', foto's en video's worden op een bijzondere wijze getoond, zodat de galerij tot leven komt. Opmerkelijkste innovatie op de HTC One is echter de UltraPixel-camera, waarmee volgens HTC "de kwaliteit van elke vastlegde pixel substantieel hoger is dan op de gemiddelde smartphone". De nieuwe camera is echter zo bijzonder, dat HTC kampte met een gebrek aan camera-componenten, waardoor de release van de HTC One verschillende malen moest worden uitgesteld.

Nu is de HTC One dan op brede schaal in Nederland te koop voor een adviesprijs van 699 euro.

Verder lezen... 

- HTC One: specificaties en prijzenSamsung Galaxy S4 vs. HTC One (specs)

HTC One
HTC One

portablegear.nl