Interessant:

Grote Abonnementencheck: data-gedrag

nieuws 13 mei 2013 om 10:00

Vodafone Red werpt zich op als provider die het elke smartphonegebruiker gemakkelijk wil maken wat betreft bellen, sms'en en datagedrag. Middels een derde enquête (met kans op een Galaxy S4) kom je achter jouw ideale databundel. [adv.]

Als fervent smartphonegebruiker wil jij natuurlijk razendsnel internet en je geen zorgen maken of je limieten overschrijdt. Of ben je juist iemand die alleen een paar mailtjes verstuurt per dag en af en toe Facebook checkt? Vodafone Red werpt zich op als provider die het elke smartphonegebruiker gemakkelijk wil maken wat betreft bellen, sms'en en datagedrag. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen, sms'en en een bijpassende databundel, hoe relaxed is dat? Klaar.

Daarbij is het natuurlijk wel van belang om voor ogen te krijgen wat voor gebruiker jij bent. Vandaar dat we de handen ineen hebben geslagen met Vodafone Red voor de Grote Abonnementencheck: vier enquêtes waaruit klip en klaar wordt wat jouw bel-, sms- en datagedrag is en wat je van een provider verwacht. Niet alleen krijg je op deze manier helder jouw smartphonegedrag voor ogen – en of het dus handzaam is om te switchen van abonnement of provider – oom maak je kans op een fonkelnieuwe Samsung Galaxy S4. Doe je mee aan één enquête, maak je één keer kans. Doe je aan alle vier de enquêtes mee, dan verviervoudig je je kans. Na afloop van elke enquête zullen we de opvallendste resultaten met jullie delen. Voor nu succes met de derde enquête.

Vodafone Red: De Grote Abonnementencheck
Vodafone Red: De Grote Abonnementencheck

Check je data-gedrag