Interessant:

TIPA Award voor Samsung Galaxy Camera en NX300

nieuws 6 mei 2013 om 14:29

Samsung heeft TIPA Awards 2013 in de wacht gesleept op het gebied van camera's. De Technical Image Press Association (TIPA) heeft de Galaxy Camera 3G en de NX300 systeemcamera en bekroond met een TIPA Award 2013.

TIPA werkt samen met de Camera Journal Press Club of Japan en vraagt al meer dan 20 jaar jaarlijks aan haar leden – 28 fotografietijdschriften verspreid over 5 continenten - wat zij de beste beeld/fotografieproducten van het moment vinden. Samsung is dit jaar beloond voor haar inspanningen op cameragebied. De Samsung Galaxy Camera 3G won in de categorie 'Best Mobile Imaging Device', de compacte systeemcamera NX300 is gekozen tot 'Best CSC Advanced' en de Samsung 45 mm f/1.8 (2D/3D) lens werd uitgeroepen tot 'Best Mobile Imaging Innovation'.

De Samsung Galaxy Camera combineert krachtige fotografiemogelijkheden met Android 4.1 (Jelly Bean). Met je vingertoppen beland je via het grote 4,8-inch HD touchscreen snel bij de geavanceerde Smart Pro Modus. Daar kun je kiezen uit 19 verschillende instellingen die je helpen bij het maken van creatieve foto’s. In het menu kun je de foto's direct op de camera finetunen met 35 krachtige fotobewerkingstoepassingen. Door het nieuwste besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean kun je op de camera volop genieten van alle Android apps.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

Met de slimme NX300 systeemcamera op zak, sta je altijd 'op scherp' om jouw belevenissen vast te leggen. Met één 'klik' leg je een moment supersnel (1/6000 seconde sluitertijd) vast. Is één foto niet genoeg? Dan kies je voor de 9fps 'burst' modus waarmee je een hele rits foto's achter elkaar maakt. Wisselvallige lichtomstandigheden hoeven de pret niet te drukken, want door het grote ISO-bereik (ISO100-25.600) maak je altijd scherpe foto's. Samsung heeft de WiFi-technologie van haar smartphones toegepast op de NX300 camera, zodat je de mogelijkheid hebt om foto's en video's direct met vrienden te delen.

Samsung NX300
Samsung NX300

De Samsung 45 mm 2D/3D lens is het eerste one-lens systeem waarmee je naast foto's óók video's in 3D kunt opnemen. Je hoeft enkel de lens te bevestigen op de NX300 systeemcamera, om vervolgens alles driedimensionaal te registreren. Het resultaat bekijk je direct op je 3D TV.

 

portablegear.nl