Interessant:

Gerucht: iOS 7 krijgt geheel vernieuwde interface

nieuws 2 mei 2013 om 10:06

Volgens de laatste geruchten krijgt iOS 7 - dat in juni waarschijnlijk átegelijkertijd met de iPhone 5S of iPhone 6áofficieel wordt aangekondigd - een geheel vernieuwde interface.

iOS 7 - dat naar verluidt de codenaam "Innsbruck" heeft - zou onder meer beschikken over nieuwe iconen en herontworpen tool- en tabmenu's. Het vernieuwde besturingssysteem zou een zogenaamde "flat interface" hebben; dat is een eenvoudig vormgegeven en toegankelijke interface, vergelijkbaar met Microsofts Windows Phone. Updates zijn waarschijnlijk net als bij Windows Phone en als bij HTC BlinkFeed op de HTC Oneádirect te zien op het homescreen. Jony Ive, voorheen de ontworper van veel succesvolle Apple-producten als de iPhone, iPad en iMac, heeft naar verluidt veel invloed gehad op de vernieuwde interface.

De verwachting is dat Apple iOS 7 in juni tegelijkertijd aangekondigt met een nieuwe iPhone: waarschijnlijk de iPhone 5S of de iPhone 6. Volgens de geruchten heeft de iPhone 5S hetzelfde design als de huidige iPhone 5, maar de specificaties zouden een upgrade hebben gekregen. De iPhone 6 zou voorzien zijn van een groter (4,8-inch) display en een vingerafdruklezer.

Naschrift:ádeáiPhone 5SáenáiPhone 5Cázijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

iOS 7 concept: updates direct op homescreen
iOS 7 concept: updates direct op homescreen

9to5mac