Interessant:

Nokia Asha 210: WhatsApp-telefoon

nieuws 25 april 2013 om 12:13

Nokia heeft de Nokia Asha 210 geintroduceerd, een budgetvriendelijke messaging-telefoon met een qwerty-toetsenbord en een speciale WhatsApp-toets.

De Nokia Asha 210, verkrijgbaar in een single-sim en een dual-sim variant,  beschikt over een herkenbaar Nokia-design en een 2-megapixel camera.  Bovendien is de Asha 210 voorzien van een speciale WhatsApp-knop (waarmee je direct toegang hebt tot WhatsApp én Facebook) en WiFi-ondersteuning. WhatsApp biedt, speciaal voor Nokia, zijn diensten gratis aan voor de volledige levensduur van alle Nokia Asha 210-toestellen. Naast WhatsApp zijn ook apps voor Twitter, Facebook en YouTube voorgeinstalleerd op de Asha 210.

De Asha 210 is voorzien van de Nokia Xpress Browser. Deze gebruikt de cloud-technologie van Nokia om het dataverbruik met maximaal negentig procent te verminderen. Hierdoor zorgt het voor beter betaalbare internettoegang. De Nokia Asha 210 is ook uitgerust met Nokia Nearby, een webapp die mensen diverse 'points of interests' dichtbij laat ontdekken, zoals restaurants, winkels en pinautomaten.

De Nokia Asha 210 is verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal van 2013 in het geel, cyaan, zwart, magenta en wit voor een winkelprijs van 69 euro.

Nokia Asha 210
Nokia Asha 210

portablegear.nl


Gerelateerde producten