Interessant:

Vodafone Red: De Grote Abonnementencheck: sms-gedrag

nieuws 3 mei 2013 om 15:40

Mobiele abonnementen veranderen continu, ze zijn onduidelijk en totaal niet gemakkelijk. In de Grote Abonnementencheck check je eenvoudig je belgedrag. Dit keer een enquête over je sms-gedrag. [advertorial]

Weet je eigenlijk wel hoeveel sms'jes je maandelijks verstuurd? Schrik je ook elke keer als je de telefoonrekening onder ogen krijgt? Wat dat betreft is het geen sinecure om het juiste abonnement te vinden. Kon het maar makkelijker. Dit gemak is dus het uitgangspunt van Vodafone Red, waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt sms'en. Klaar.

Om het gedrag van de Nederlandse smartphonegebruiker in kaart te krijgen, hebben we de handen ineen geslagen met Vodafone Red voor de Grote Abonnementencheck: vier enquêtes waaruit klip en klaar wordt wat jouw bel-, sms- en datagedrag is en wat je van een provider verwacht. Niet alleen krijg je op deze manier helder jouw smartphonegedrag voor ogen – en of het dus handzaam is om te switchen van abonnement of provider – ook maak je kans op de fonkelnieuwe Samsung Galaxy S4. Doe je mee aan één enquête, maak je één keer kans. Doe je aan alle vier de enquêtes mee, dan verviervoudig je je kans. Na afloop van elke enquête zullen we de opvallendste resultaten met jullie delen. Voor nu succes met de tweede enquête.

Vodafone Red: Grote Abonnementencheck
Vodafone Red: Grote Abonnementencheck

Vodafone Red