Interessant:

Inzicht in datagebruik bij Ben.nl

nieuws 17 april 2013 om 14:40

De gemiddelde Nederlander gebruikt 300 MB per maand. Veel bellers hebben echter geen idee wat hun eigen verbruik is.áBen geeft consumenten inzicht met de campagne Ben wijzer.

Op Ben.nl staan tools en tips die inzicht geven in het mobiele internetgebruik dat bij jou past.

MB en dataverbruik; veel mensen zegt het niet zoveel. De juiste internetbundel kiezen kan dan een hele uitdaging zijn. Hoeveel heb je nu nodig als je maandelijks drie uur op je mobiel muziek luistert, geen films kijkt, veel mailt en appt? 200, 500, 1000 of meer MB? In de geheel eigen stijl van Ben worden aan de hand van 4 personen de internetbundels toegelicht. Met Ben wijzer reken je uit hoeveel data jij ongeveer per maand wilt verbruiken. Ben maakt mobiel internet hiermee op een toegankelijke manier inzichtelijk. Want het is belangrijk om te weten hoeveel internet bij je past. Je wilt niet teveel betalen en geen verrassingen op je nota.

Om ook de 'digibeten' onder de Nederlanders goed op weg te helpen biedt de site de 10 beste tips om data te besparen en legt het in Over data uit wat data, mobiel internet en een MB eigenlijk is. Met de Ben wijzer app is zelf het dataverbruik bij te houden. Als toch blijkt dat de internetbundel niet toereikend is, kan deze op elk moment worden verhoogd.

Kijk voor meer informatie op de site vanáBen.

sim-only-vergelijk.nl