Interessant:

iPhone-bezitters grotere shoppers dan Android-bezitters

nieuws 22 april 2013 om 13:13

Uit onderzoek van researchfirma Arbitron blijkt dat bezitters van iPhones meer kopen op hun telefoon dan bezitters van Android-smartphones.

Volgens de studie van Arbitron gebruikt 68 procent van de iPhone-gebruikers mobiele apps om te shoppen, terwijl dit bij de Android-bezitters maar 44 procent is. De iPhone-gebruikers besteden uiteraard ook meer tijd aan het gebruik van deze apps: 105 minuten per maand, tegenover 88 minuten per maand bij de Android-gebruikers.

De meest gebruikte app onder zowel iPhone- als Android-bezitters was de eBay-app. Ongeveer 14,3 procent van alle gebruikers zei deze service op hun toestel te gebruiken. 8,1-procent van de iPhone-bezitters gebruikte Apple's Passbook (waarmee je coupons, vliegtickets en concertkaarten kan kopen). Het aantal gebruikers van Google Wallet, de betaalservice van Google, was in dit onderzoek echter zo laag dat er niet eens een percentage werd genoemd.

De meest gebruikte app via mobiele browsers (dus geen losse app) was Amazom.com met een totaal van 35 procent. Verder zei 28 procent te shoppen via Google.

iPhone 5
iPhone 5

Laptop Mag Blog


Gerelateerde producten